6389380

Дитячий годинник з GPS трекером ERGO GPS Tracker Color J020 Blue

  • Екран: 1.44", 240x240
  • Процесор: MediaTek MT2503D
  • Акумулятор: 400 мАгод
Блакитний
Тимчасово відсутній

ЗРУЧНИЙ І СТИЛЬНИЙ ДЕВАЙС ДЛЯ ВЕСЕЛИХ ПРИГОД

Трекер ERGO GPS Tracker Color J020 - стильний і функціональний аксесуар для дітей та незамінна річ для дбайливих батьків. Сучасний дизайн пристрою, зручне розташування елементів керування, приємний на дотик корпус, виконаний з високоякісних матеріалів яскравих відтінків і комфортний силіконовий ремінець перетворять дитячі годинник з GPS трекером у чудового напарника по веселим іграм, подорожам та пригодам.

Корпус має захист рівня IPX4, який захищає внутрішню середу пристрою від попадання пилу і бризок води, а потужний акумулятор 400 мА/год забезпечує турботу про рідних 24/7.

БІЛЬШЕ МОЖЛИВОСТЕЙ ЗАВДЯКИ БІЛЬШІЙ КІЛЬКОСТІ ДОДАТКІВ

Перевагою ERGO GPS Tracker Color J020 для батьків є безкоштовний трекінг-додаток. Завантаживши його через PlayMarket або AppStore, можна не тільки знати точне місцезнаходження дитини, але і значно розширити функціонал пристрою. Великий кольоровий прямокутний дисплей 1.4 "дозволяє дитині зручно користуватися трекером і налаштовувати його, а встановлені додатки та ігри розвивають навички рахунку, і планування власного часу.

БЕЗПЕКА ДИТИНИ ТА СПОКІЙ БАТЬКІВ

ERGO GPS Tracker Color J020 дає можливість відстежувати місцезнаходження дитини, зв'язуватися з ним як по телефону і управляти функцією прослуховування. Завдяки смарт-годинннику ERGO GPS Tracker Color J020 у разі виникнення позаштатних ситуацій малюк може скористатися кнопкою екстреного виклику SOS і за лічені секунди зв'язатися з членами сім'ї.