6435197

Портативна батарея ERGO LP-83 - 10000 mAh Li-pol Black Robot

  • Інтерфейс: вихід 2хUSB, вхід 1хMicroUSB
  • Батарея: Li-pol, 10000 мАгод
  • Габарити: 137.5х69х15.8мм
Тимчасово відсутній

ЛАКОНІЧНА ЗАПОРУКА ЯКОСТІ

ERGO LP-83 – не тільки незамінний супутник під час тривалих поїздок та подорожей, а і відмінне резервне джерело у разі перебоїв електропостачання. Надлегкий корпус, виготовлений із надміцного PC + ABS пластику, надійно захищає тонку літій-полімерну батарею, ємністю у 10 000 мАгод.

ШВИДКА ЕНЕРГЕТИЧНА ДОПОМОГА ЗА БУДЬ-ЯКИХ УМОВ

До ERGO LP-83 ви з легкістю зможете під’єднати два пристрої одночасно завдяки повноцінним USB-портам, вихідною напругою у 2А, що дозволяє швидко та безпечно зарядити будь-яку портативну техніку. Окрім цього корпус оснащений рядом вбудованих світлодіодних індикаторів, які сигналізуватимуть про стан заряду акумулятора.

ЕРГОНОМІЧНИЙ ВИМІР ПОТУЖНОСТІ

Характерною особливістю ERGO LP-83 являється материнська плата із використанням додаткових 9 систем захисту: від надлишкового заряду, від надлишкового розряду, від перенапруги, від перегріву, від статики, від короткого замикання, від надструмів на вході від надструмів на виході, максимальнa струмовa витримка потужності. Використовуйте ERGO LP-83 куди б ви не вирушили та завжди залишайтесь на зв’язку!