6370508

Смартфон ERGO Blaze A556 Dual Sim Black

  • Дисплей: 5.5", HD IPS
  • Роздільна здатність: 1280х720
  • Камера: 13 Мп + 5 Мп
  • Акумулятор: 2500 мАг
Тимчасово відсутній

ШИРОКОФОРМАТНЕ ЗОБРАЖЕННЯ НА ЯСКРАВОМУ ЕКРАНІ

Поглянь на світ ширше через широкоформатний HD-дисплей з діагоналлю 5,5 дюймів та роздільною здатністю 1280 на 720 пікселів. Насолоджуйся яскравими кольорами, високим контрастом зображення та широкими кутами огляду завдяки сучасній IPS-матриці.

КЛАСИЧНИЙ ДИЗАЙН З ОКРУГЛЕНИМИ ГРАНЯМИ

Товщина лише 8.8 мм, м‘які кути на скруглених гранях та металева рама з анодованого алюмінію забезпечують напрочуд вдале поєднання класичного і сучасного дизайну. Надтонкі бокові рамки екрану створюють відчуття безрамочного дисплея. Надійне утримання в руці, міць металу, легкість пластику та вишуканість скла – ось секрет привабливої зовнішності смартфону ERGO Blaze A556.

ПОТУЖНІСТЬ БАГАТОЯДЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Швидкість роботи новітньої операційної системи Android 7.0 Nougat забезпечується потужністю чотириядерного центрального процесора MTK6580A та графічного процесора ARM Mali400 - MP2, сила яких підкріплена оперативною пам’яттю розміром 1 Гб.

СЕРТИФІКАЦІЯ ВІД GOOGLE

Версія операційної системи Android 7.0 Nougat, встановлена в моделі ERGO Blaze A556, має сертифікат Google Mobile Services, що гарантує надійну й стабільну роботу програм та компонентів системи.

ФОТОГРАФІЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ЯКОСТІ

Використання високоякісної 13-мегапіксельної матриці та вдалої оптики в основній камері дає можливість робити яскравi та якicнi фотографії. Спеціальний портретний режим дозволяє досягти ефектного розмиття фону, а beauty-режим 5-мегапіксельної фронтальної камери дарує можливість робити найпривабливіші селфі.

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ ФУНКЦІЇ ЕНЕРГОЗБЕРІГАННЯ

Потужності акумулятора ємністю 2500 мА/год вистачає на багато годин активної роботи, адже високоефективна система енергозбереження працює як на апаратному, так і на програмному рівні. 15 годин розмов, 6 годин перегляду HD-відео, 72 години в режимі очікування – такі показники порадують найвимогливіших користувачів.