6347981

Смартфон ERGO First B500 Dual Sim Black

  • Дисплей: 5.0" FWVGA TN
  • Роздільна здатність: 854x480
  • Камера: 8 Мп + 2 Мп
  • Акумулятор: 2000 мАгод
Знято з виробництва

ERGO B500 First Dual Sim Black – це класичний смартфон в чорному корпусі з м‘якого софт-тач пластику, який має всі необхідні для сучасного користувача функції.

Великий 5-дюймовий дисплей забезпечує чітку та яскраву картинку в будь-яких додатках. Карти місцевості, електронні книжки та веб-сторінки – все це буде відмінно виглядати завдяки якісній TN-матриці, використаній в моделі ERGO B500 First.

Запасу пам‘яті в даному смартфоні вистачить для будь-яких задач завдяки ОЗП 1 Гб, вбудованому накопичувачу об‘ємом 8 Гб та підтримці карт пам‘яті microSD ємністю до 32 Гб.

В моделі ERGO B500 First встановлено надсучасну операційну систему Android 7.0 Nougat. Окрім сучасного привабливого дизайну, ця ОС дає користувачу велику кількість переваг: підвищена енергоефективність та високий рівень безпеки. За швидкість роботи цієї сучасної операційної системи відповідає чотириядерний процесор MediaTek MT6580M та графічне ядро ARM Mali-400.

Фронтальна та основна фото/відеокамери оснащені сенсорами 2 Мп і 8 Мп відповідно, що гарантує якісний відеозв‘язок та відмінні знімки. Вбудований LED-спалах дає можливість фотографувати та знімати відео навіть в умовах низького освітлення. Крім того, LED-спалах можна будь-де і будь-коли використовувати в якості звичайного ліхтарика.

Комунікаційна потужність і різноманітність забезпечується наявністю в смартфоні ERGO B500 First модулів Bluetooth, GPS, Wi-Fi,а також підтримкою зв‘язку стандартів 2G та 3G.