6396832

Смартфон ERGO V540 Level Dual Sim Black

  • Дисплей: 5.34", TN
  • Роздільна здатність: 960х480
  • Камера: 8 Мп
  • Акумулятор: 3000 мАгод
Тимчасово відсутній

КОМФОРТ У СУЧАСНОМУ ДИЗАЙНІ

Смартфон ERGO V540 Level вирізняється надтонким елегантним корпусом продовгуватої форми із заокругленими кутами, що максимально комфортно лежить у руці, та великим 5.34" дисплеєм із співвідношенням сторін 18:9, який відображає ще більше інформації та робить перегляд улюбленого медіа-контенту дійсно зручним, при цьому привертаючи увагу поціновувачів вишуканого дизайну. Задню панель пристрою лаконічно доповнила камера зі спалахом у 8 Мп, що здатна подарувати якісні знімки навіть при помірному освітленні, а наявність сканеру відбитків пальців дозволить не тільки захистити персональні дані, але й забути про нав’язливі паролі розблокування.

ПОТУЖНИЙ СОФТ ДЛЯ ТИХ, ХТО ЦІНУЄ ПРОДУКТИВНІСТЬ

Серцем ERGO V540 Level став чотирьох’ядерний процесор Mediatek MT6580A , що у поєднанні із операційною системою Android 8.1 Oreo забезпечить тривале та впевнене функціонування пристрою навіть в умовах багатозадачності. Розширений об’єм оперативної пам’яті до 2 Гб та вбудованої – до 16 Гб дозволяє встановити та одночасно працювати із цілим спектром найрізноманітніших додатків.

СМАРТФОН НА ВСІ ВИПАДКИ ЖИТТЯ

Модель ERGO V540 Level вирізняється потужним літій-полімерним акумулятором ємністю у 3000 мАг , що у декілька разів дозволяє збільшити час користування смартфоном. Технологія Bluetooth у версії 4.0 забезпечує можливість підключення цілого спектру безпровідних пристроїв, а також швидку та безперебійну передачу даних, які можна зберігати на карті пам’яті, обсягом до 32 Гб.