Бренд ERGO розширив каталог своєї аудіопродукції, презентувавши найкомпактнішу модель в лінійці бездротових навушників.

 

Модель ERGO BS-500 Twins – це універсальні бездротові навушники в надкомпактному корпусі, призначені для використання в найрізноманітніших життєвих ситуаціях. Вага кожного навушника складає лише 4,6 грамів, тому вони займають мінімум місця, не заважають під час прослуховування музики і виглядають надзвичайно елегантно.

Чисте цифрове звучання в повному частотному діапазоні і захист від вологи за стандартом IPX5, багатофункціональність і здатність працювати в режимі аудіогарнітури – все це дуже вдало вдалося поєднати в стильному, компактному та міцному корпусі моделі ERGO BS-500 Twins.

Крім того, навушники ERGO BS-500 Twins з‘єднуються з мобільними пристроями через інтерфейс Bluetooth найновішої п‘ятої версії, що дає їм змогу працювати триваліший час, в більшому радіусі дії та з більшою швидкістю передачі даних.

Спеціальний стильний кейс робить транспортування даної моделі зручним та надійним, а заряджання – простим та швидким. Комфорту в користуванні додає також повністю автоматизована інтелектуальна система керування, яка відповідає за ввімкнення, поєднання навушників в пару та бездротове підключення до мобільного пристрою, роблячи все вищеперераховане автоматично після виймання навушників з кейсу.