У червні команда бренда ERGO відвідала Сімейну кімнату фундації “Дім Рональда Макдональда” в київському “ОХМАТДИТі”.

Сімейні кімнати фундації "Дім Рональда Макдональда" покликані допомогти родині бути разом у непростий період лікування. В Україні працюють уже три Сімейні кімнати у Львові, Вінниці та Києві. У кожну з них бренд ERGO надав усю необхідну побутову, кліматичну та аудіотехніку: холодильники, кондиціонери, мікрохвильові печі, чайники, зволожувачі, навушники тощо.

У період підготовки до відкриття нових Сімейних кімнат команда ERGO зустрілася з лікарями та батьками маленьких пацієнтів у київському “ОХМАТДИТі”, щоб ще краще оцінити потреби в техніці.

Столична Сімейна кімната знаходиться у відділі неонатології, де проходять лікування та терапію хворі новонароджені й недоношені діти, що потребують постійної материнської присутності та уваги. Вона стала виходом зі скрутної ситуації для багатьох батьків, особливо з віддалених регіонів країни. Розігріти вечерю, зробити чай, відпочити чи переночувати – усі ці питання вирішує Сімейна кімната, надаючи можливість безперервно залишатися поруч зі своєю дитиною. За сім місяців роботи Сімейна кімната прийняла 4000 батьків і допомогла зекономити більше 400 000 грн на проживанні.

Бренд ERGO планує й надалі облаштовувати Сімейні кімнати усією необхідною якісною технікою і таким чином створювати комфортні умови для перебування рідних під час лікування їхніх діток.