Бренд ERGO допоміг відкрити сімейну кімнату в Сумській дитячій лікарні в межах благодійної ініціативи Фундації «Дім Рональда Макдональда», виступивши генеральним технічним партнером.

 

Сімейна кімната в Сумській дитячій лікарні розпочала свою роботу 28 листопада та стала четвертою і найбільшою в Україні. Три інші кімнати вже працюють у Львові, Вінниці та Києві.

Основна мета облаштування такого спеціального простору полягає в тому, щоб дати можливість батькам бути поруч зі своїми дітьми та підтримувати їх під час лікування. Перебування в кімнатах є повністю безкоштовним.

Бренд ERGO долучився до ініціативи Фундації «Дім Рональда Макдональда» в 2017 році та сприяв відкриттю кожної з кімнат, надаючи всю необхідну побутову, кліматичну та аудіотехніку: холодильники, кондиціонери, мікрохвильові печі, чайники, зволожувачі, навушники тощо.

Найбільша за площею кімната в Сумах, яка складається з великої кухні, вітальні та чотирьох спальних кімнат, не стала винятком. Бренд виступив генеральним технічним партнером і допоміг в її облаштуванні, створивши максимально комфортні умови для перебування в ній значної кількості батьків і дітей.