Бренд ERGO підтримав проект громадської організації Small Heart with Art і надав необхідну техніку відділенню онкогематології в лікарні «Охматдит».

Відділення онкогематології – це місце, де діти проходять складне лікування, після якого вони не можуть просто так випити води чи помити руки. Дезінфекція всіх поверхонь стає додатковим щоденним клопотом для батьків, яким у зв’язку з високими санітарними вимогами відділення не дозволяється відвідувати певні зони (зокрема кухню).

Громадська організація Small Heart with Art, що відома своїми проектами для лікарні «Охматдит», запропонувала розмістити мікрохвильову піч і електрочайник у коридорі та в такий спосіб дати можливість батькам і дітям дезінфікувати посуд у будь-який час доби.

Бренд ERGO підтримав таку ініціативу та подарував необхідну техніку відділенню онкогематології, щоб хоча б трішки полегшити дітям і батькам перебування в лікарні.

ERGO не вперше сприяє подібним проектам й надалі буде намагатися допомагати соціально важливим ініціативам в Україні. Давайте робити добрі справи разом!