У лінійці ERGO з'явилися холодильники SBS-521 INB і SBS-521 W  з конструкцією Side-By-Side.

Холодильники SBS-521 INB і SBS-521 W від ERGO поєднали у собі стиль, практичність і якість. Особливість моделей – місткість і зручне розташування холодильної та морозильної камер. Секції знаходяться поруч, а їх об’єм (344 л для холодильної і 177 л - для морозильної камери) дають можливість зберігати велику кількість продуктів.

Конструкція холодильників дозволяє регулювати розташування ящиків, дверних полиць і полиць холодильної камери, самостійно розподіляючи простір найбільш комфортним чином.

Завдяки функції суперохолодження і зональному розподілу з оптимізацією температур, готова їжа, м'ясо, риба, овочі, фрукти і зелень не обвітрюються. Продукти довше залишаються свіжими, зберігаючи корисні властивості.

Автоматична система розморожування холодильної та морозильної камер NO FROST запобігає утворенню льоду, а антибактеріальний захист внутрішніх поверхонь холодильників перешкоджає розвитку шкідливих мікроорганізмів.

Техніка ERGO дбайливо витрачає електроенергію. Кліматичний клас ST дозволяє холодильникам ефективно працювати в температурному діапазоні до + 38 ° C, не витрачаючи зайвої енергії.

Холодильники сподобаються як поціновувачам ультрамодного дизайну, так і прихильникам класики. Корпус SBS-521 INB виготовлено у чорному глянці і стане органічною деталлю сучасної кухні, а SBS-521 W білого кольору відмінно підійде до класичного інтер'єру.