Якраз перед початком літньої спеки бренд ERGO презентував шість нових моделей кондиціонерів, що створюють в приміщенні сприятливий мікроклімат за будь-яких погодних умов.

Торгова марка ERGO представила нові інверторні кондиціонери в серії COMFORT, а саме моделі ERGO ACI 0710 CH, ERGO ACI 0910 CH та ERGO ACI 1210 CH, та в серії SMART – моделі ERGO ACI 0930 CHW, ERGO ACI 1230 CHW та ERGO ACI 1830 CHW. Новинки можуть працювати в широкому діапазоні зовнішніх температур: від 0 до + 50 °C в режимі охолодження й від -15 до + 24 °C в режимі обігріву. Всередині своєї серії кондиціонери відрізняються переважно продуктивністю й рекомендованою площею приміщення (для режиму охолодження).

Всі моделі підтримують одразу декілька режимів роботи, що відповідають різним умовам використання: «Комфортний сон», «Авто» або «Турбо». Наявність функції «Follow me» дозволяє регулювати температурний режим кондиціонера в зоні розташування пульта дистанційного керування. Кут нахилу жалюзі запам'ятовується автоматично завдяки спеціальній функції, що позбавляє користувача необхідності налаштовувати техніку після кожного запуску. Завдяки низькому рівню шуму 24-26 дБ нові кондиціонери не заважатимуть під час відпочинку. До того ж, прихований за маскою LED-дисплей можна вимкнути з пульта.

Кондиціонери серії COMFORT та SMART не тільки створюють сприятливий мікроклімат, але й роблять повітря чистіше. Крім штатного повітряного фільтра, що затримує великодисперсний пил, кондиціонери також оснащено каталітичним фільтром, який каталізує формальдегід, аміак, бензол, сірководень та інші шкідливі гази, джерелами яких є меблі, шпалери, синтетичні килими тощо. Завдяки функції самоочищення видаляється конденсат з щільника теплообмінника внутрішнього блоку після припинення роботи кондиціонера, що запобігає розмноженню патогенної флори всередині щільника теплообмінника. Швидкому видаленню конденсату сприяє технологія «Golden fin» – антикорозійне напилення теплообмінників кондиціонера, яке не тільки надає щільнику гідрофільних властивостей, але також надійно захищає його від корозії та підвищує теплову ефективність.

Крім того, нові моделі кондиціонерів із серії SMART підтримують можливість керування зі смартфона завдяки спеціальному мобільному додатку. За його допомогою можна вмикати й вимикати кондиціонер, змінювати режим роботи й температуру, а також керувати увімкненням і вимиканням за допомогою денного або тижневого таймера. Для встановлення зв‘язку з додатком необхідно придбати та встановити в кондиціонер спеціальний Wi-Fi модуль ERGO AC3, виконаний у вигляді «флешки».

Всі новинки від ERGO відрізняються безпечністю роботи, ефективним енергоспоживанням та високою надійністю, що підтверджується гарантією від виробника.