6454602

Вентилятор ERGO FSM 1698

  • Тип: Підлоговий
  • Потужність: 80 Вт
  • Діаметр лопатей: 40 см
  • Кількість швидкостей: 3

3 999 uah

ПІДЛОГОВИЙ ВЕНТИЛЯТОР І ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ 2 в 1

Модель ERGO FSM 1698 напрочуд вдало поєднує в собі функціонал одразу двох кліматичних пристроїв – вентилятора та зволожувача повітря. Даний пристрій спричиняє рух повітря в кімнаті, попередньо зволожуючи його та роблячи тим самим повітря ще свіжішим, приємнішим та кориснішим.

ПРИВАБЛИВИЙ ТА ЕРГОНОМІЧНИЙ ДИЗАЙН

Поєднуючи два пристрої в одному, конструкція вентилятора не здається перевантаженою, а навпаки, виглядає стильною. Родзинка дизайну даного вентилятора – блок із шістьох великих лопатей діаметром 40 см, виготовлених з прозорого пластику. Таке дизайнерське рішення робить і так неважку конструкцію ще біль візуально легкою і витонченою, а світлодіодне підсвічування надає вентилятору особливо привабливого вигляду в нічний час.

ВБУДОВАНИЙ ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ

Вологе повітря, що виходить з вбудованого зволожувача, за допомогою спеціальної трубки подається просто до лопатей вентилятора, які у свою чергу розповсюджують насичене водяною парою повітря по всій кімнаті. Таке рішення дозволяє дещо знизити температуру повітряного потоку за рахунок випаровування води. Ємність резервуара зволожувача становить 1,2 літри, а його продуктивність – 240 мл/год.

ТРИ РЕЖИМИ ВИКОРИСТАННЯ ДЛЯ МАКСИМАЛЬНОЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОСТІ

Залежно від потреб споживача, даний вентилятор може працювати в трьох різних режимах повітряного потоку. «Нормальний» режим дозволяє вручну вибирати швидкість роботи. «Природний» режим імітує справжній вітерець, із часом автоматично збільшуючи та зменшуючи потужність повітряного потоку. Режим «Сон» відрізняється дуже тихою роботою та особливо вдало підходить для використання під час відпочинку. Керувати всіма функціями та режимами дуже зручно за допомогою пульта дистанційного управління, який входить до комплекту поставки.

НАДІЙНА КОНСТРУКЦІЯ ДЛЯ ТРИВАЛОГО ВИКОРИСТАННЯ

Запорука надійності вентилятора ERGO FSM 1698 – якісне виготовлення з найкращих матеріалів та сучасні технології безпеки. Зокрема, двигун даної моделі виготовлений з міді та зроблений максимально пожежобезпечним, адже він обладнаний захистом від перегрівання. Корпус з екологічного пластику не лише міцний та надійний, але й забезпечує даній моделі напрочуд стильний та привабливий вигляд. Платформа з обважнювачем дозволяє не боятися випадкового падіння вентилятора на підлогу. Ретельне підігнані та герметизовані деталі корпусу дозволили сертифікувати його за стандартом вологозахищеності IP24. Додатковим свідченням безпечності даного вентилятора у використанні є підтримка другого класу електрозахисту.