6491496

Зволожувач повітря ERGO HU 2050 TF

  • Тип зволож.: ультразвуковий
  • Ємність резервуару: 4.2 л
  • Пл. приміщення: 25 м кв.
Тимчасово відсутній

СТИЛЬНИЙ ТА ЗРУЧНИЙ

Зволожувач повітря ERGO HU 2050 TF – стильний, корисний та зручний аксесуар для дому, офісного приміщення або спортзалу. Зі зволожувачем атмосфера у приміщенні буде сприятливою та комфортною для роботи, відпочинку, занять спортом або йогою.

ВЕРХНІЙ
ЗАЛИВ ВОДИ

Завдяки спеціальній конструкції, воду можна додавати зверху, не знімаючи резервуар з бази. Після дозаправки ERGO HU 2050 TF працює до 17 годин поспіль та підтримує обраний рівень вологості у приміщенні площею до 25 м2.

АРОМАТИЗАЦІЯ
ПОВІТРЯ

За допомогою зволожувача ERGO HU 2050 TF можна не тільки підтримати комфортну вологість, але й створити неповторну атмосферу у приміщені. Просто додайте улюблені ефірні олії в резервуар з водою та насолоджуйтесь приємним ароматом у оселі або офісі.

ЕРГОНОМІЧНА КОНСТРУКЦІЯ

Зволожувач обладнано плавним механічним перемикачем інтенсивність подачі пари та ручкою, яка дозволяє легко переносити модель з одного місця в інше. Все це робить модель надзвичайно зручною та простою для використання.

БЕЗПЕЧНЕ
ВИКОРИСТАННЯ

Якщо води в баку недостатньо, загориться червоний індикатор. Необхідно вимкнути прилад і наповнити бак. Зволожувач можна використовувати цілодобово та не хвилюватися за безпеку – щойно в баку закінчиться вода, спрацює автоматичне вимкнення приладу.