6337236

Автомагнітола ERGO AR-301RCW

  • Типорозмір: 1 Din
  • Формати: MP3, WMA
  • Потужність: 4 x 50 Вт
  • Наявність USB
  • FM тюнер
Тимчасово відсутній

ПЕРЕДОВІ ТЕХНОЛОГІЇ НА СЛУЖБІ АВТОЗВУКУ

Потужна і високотехнологічна модель ERGO AR-301RCW - це універсальне рішення для тих, хто не може жити без якісної музики у своєму автомобілі. У стильному корпусі стандартного типорозміру розмістилася потужна начинка, що дозволяє видати по 50 Вт звукової сили на кожен з чотирьох каналів. При цьому, інформація про відтворювану музику відображається на дисплеї з високою роздільною здатністю з комбінованим підсвічуванням. Знімна фронтальна панель ресивера дозволяє додатково убезпечити цінний пристрій.

МУЗИЧНА РІЗНОМАНІТНІСТЬ ЗАВДЯКИ УНІВЕРСАЛЬНИМ РІШЕННЯМ

Слухайте музику як з власної колекції, так і на хвилях FM-радіостанцій! Наявність вбудованого кардрідера і роз'єму USB дозволяє використовувати флеш-накопичувачі об'ємом до 32 Гб, відтворюючи з них аудіофайли в популярних форматах.

ПУЛЬТ ДИСТАНЦІЙНОГО КЕРУВАННЯ ДЛЯ МАКСИМАЛЬНОГО КОМФОРТУ

Для того, щоб ви могли комфортно управляти музикою в будь-якій ситуації, модель ERGO AR-301RCW оснащено пультом дистанційного керування. Крім того, виробник подбав також про комфортне під'єднання даного ресивера до динаміків, забезпечивши систему спеціальним ISO-конектором.