6353997

Блендер ERGO EHB 5000

  • Тип: занурювальний блендер
  • Кількість швидкостей: 5
  • Ємність чаші: 500 мл
Тимчасово відсутній

КОЛИ ГОТУВАТИ – СУЦІЛЬНЕ ЗАДОВОЛЕННЯ!

Занурювальний блендер ERGO EHB 5000 подарує господині справжню радість від кожної хвилини перебування на кухні, адже з цим універсальним і практичним інструментом приготування будь-яких страв стає швидшим, зручнішим та набагато приємнішим.

РОЗШИРЕНИЙ ФУНКЦІОНАЛ ДЛЯ ШИРОКОГО СПЕКТРУ ЗАДАЧ

Занурювана конструкція блендера ERGO EHB 5000 робить його універсальним кухонним приладом, який має практично необмежене коло застосування. Металева насадка дозволяє занурювати блендер навіть у кипляче середовище для приготування, наприклад, крем-супів. Вінчик для збивання допоможе приготувати найніжніший омлет та надзвичайно пухкий бісквіт. Об‘ємна чаша місткістю 1700 мл разом з двома металевими дисками для подрібнення та шинкування допоможуть швидко обробити практично будь-які м‘які та тверді продукти.

ОПТИМАЛЬНИЙ РОЗМІР ДЛЯ КОМФОРТНОГО ЗАСТОСУВАННЯ ТА ЗРУЧНОГО ЗБЕРІГАННЯ

Класична розбірна конструкція разом з оптимально підібраними об‘ємами чаші подрібнювача 1700 мл та чаші блендера 500 мл роблять дану модель одночасно компактною і багатофункціональною.

ТЕХНІЧНА ДОСКОНАЛІСТЬ –ЗАПОРУКА ВІДМІННОГО РЕЗУЛЬТАТУ

Потужність 500 Вт дозволяє обробляти широкий спектр продуктів і водночас не витрачати зайвої електроенергії. Широкий діапазон регулювання швидкості дає можливість готувати найрізноманітніші страви, встановлюючи обертання електромотора в один з п‘яти режимів. Турборежим допомагає економити час, вмикаючи блендер на максимальну швидкість та потужність, у той час як ергономічна ручка, виконана із софт-тач пластику, забезпечить максимально приємні тактильні відчуття.

ЯКІСТЬ НА ДОВГІ РОКИ

Відмінний доказ високої якості блендера ERGO EHB 5000 – дворічна гарантія, тож немає жодного сумніву, що цей універсальний кухонний помічник прослужить довго та надійно.