6560967

Електрична піч ERGO TO 970

  • Внутрішній об'єм: 42 л
  • Потужність: 2000 Вт
  • Термостат: 90 - 230 °С
Тимчасово відсутній

СТИЛЬНО, ЗРУЧНО ТА ФУНКЦІОНАЛЬНО

Електропіч ERGO ТО 970 - найкращий помічник для тих, хто цінує просту, комфортну та функціональну техніку.
Чорно-сірий металевий корпус, зручне механічне керування, скляна передня панель і ергономічна пластикова ручка - усе це не лише якісно, але і стильно, тому модель підійде до інтер'єру будь-якої кухні.
Завдяки невеликим габаритам 328 х 550 х 470 і достатньому обсягу камери в 42 л, піч займає не багато місця, але при цьому у ній можна готувати страви для всієї родини.

ГОТУВАТИ ЛЕГКО,
ГОТУВАТИ ПРОСТО

Електрична піч ERGO ТО 970 працює в температурному діапазоні 90-230 °C і має 5 режимів нагріву. Завдяки наявності гриля і функції конвекції, м'ясо, птицю або овочі-гриль легко приготувати в домашніх умовах, а тепло всередині камери розподіляється рівномірно, що гарантує ідеальне запікання.
Електропіч укомплектована зручним піддоном, решіткою для гриля, тримачем, лотком для збору крихт і жиру. Велике оглядове вікно та функція підсвічування дозволяють контролювати ступінь готовності продуктів.

ЛЕГКЕ ОЧИЩЕННЯ ТА
БЕЗПЕЧНЕ
ВИКОРИСТАННЯ

Стінки камери та піддон мають антипригарне покриття. Завдяки цьому, їжа не пригорає, жир і бруд не осідають на внутрішній поверхні духовки, а значить, піч легко та просто очистити.
Крім цього, використання ERGO ТО 970 безпечне. Відсутність відкритого вогню і надійна термоізоляція корпусу знижують пожежонебезпечність, а також дозволяють встановити техніку на кухонному столі або полиці.