6582445

Гарнітура ERGO GH 230

  • Тип під'єднання: Дротове
  • Тип конструкції: Повнорозмірні
  • Інтерфейс: USB, mini-jack
  • Довжина кабелю: 1.8 м
Тимчасово відсутній

ВАЖЛИВА ЧАСТИНА ТВОЇХ ОБЛАДУНКІВ ПЕРЕМОЖЦЯ

Якісна ігрова гарнітура – важливий елемент геймерських обладунків! У моделі ERGO GH230 ти знайдеш як привабливий дизайн у високотехнологічному стилі, так і потужний функціонал, що допоможе тобі в найзапекліших баталіях!

ЯСКРАВЕ ПІДСВІЧУВАННЯ – РОДЗИНКА В ДИЗАЙНІ

Яскраве світіння в бічних частинах навушників по колу, а також різнокольорове підсвічування логотипу ERGO особливо ефектно виглядає під час вечірніх ігрових поєдинків.

ЯКІСНЕ ЗВУЧАННЯ ДЛЯ МАКСИМАЛЬНОГО ЗАНУРЕННЯ В ГРУ

50-міліметрові дифузори навушників підтримують частотний діапазон від 20 Гц до 20 кГц, а вбудований регулятор дозволить підлаштувати гучність під себе, тож ти не пропустиш жодного звуку в грі!

ПРОДУМАНІСТЬ КЛАСИКИ – ЗАПОРУКА ЕРГОНОМІКИ

Класична, перевірена часом конструкція в поєднанні з новітніми та якісними матеріалами створюють відчуття легкості та зручності. М‘які амбушюри та оголів'я зі штучної шкіри дозволяють з комфортом тримати гарнітуру на голові протягом багатьох годин.

ЗРУЧНИЙ І ЧУТЛИВИЙ МІКРОФОН

Гарнітура ERGO GH230 оснащена якісним мікрофоном із чутливістю 58 dB, тож твій голос чітко та гучно почують партнери по команді!

МАКСИМАЛЬНА СУМІСНІСТЬ Й УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ

Знімний аудіокабель під‘єднується до гарнітури через роз‘єм 3,5мм, а для з‘єднання з комп‘ютером протилежний бік кабелю оснащений стандартним інтерфейсом USB.