6367268

Холодильник ERGO MR-166

  • Морозильна камера: зверху
  • Габарити: 55х164.5x58 см
  • Колір: білий
Тимчасово відсутній

ХОЛОДИЛЬНИК ERGO MR-166 – СВІЖІСТЬ БЕЗ КОМПРОМІСІВ!

Сучасний холодильник з верхнім розташуванням морозильної камери та містким внутрішнім простором.

ЕРГОНОМІЧНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОСТОРУ

Модель ERGO MR-166 має оптимальний розподіл простору холодильної камери об’ємом 199 літрів та відзначається відмінним поєднанням місткості та компактних розмірів корпусу. Модульна система розташування полиць, дверних шухляд і скриньок робить користування холодильником ERGO MR-166 максимально ергономічним.

ТЕХНОЛОГІЧНІСТЬ, ЩО ПІКЛУЄТЬСЯ ПРО СВІЖІСТЬ

Просте, надійне та зрозуміле механічне регулювання температури для швидкого досягнення оптимального мікроклімату в холодильнику. Спеціальна шухляда в нижній частині холодильної камери надійно захищає овочі та зелень від обвітрювання.

ЗАМОРОЖЕНІ ПРОДУКТИ – СВІЖІСТЬ, ЩО ТРИВАЄ ДОВГО

Простір морозильної камери об’ємом 53 літри розділено на дві відсіки, що дозволяє окремо зберігати різні типи заморожених продуктів та більш ефективно використовувати кожний сантиметр простору. Верхнє розташування морозильної камери – це класичне рішення для тих, хто часто користується замороженими продуктами.

ДОСТУП ДО ВІТАМІНІВ 24/7

Вітаміни завжди напоготові завдяки свіжим овочам, фруктам та зелені, які окремо зберігаються у великій висувній скрині. Окремий простір з власним мікрокліматом максимально зберігає корисні властивості городини та піклується про ваше здоров’я.

МІЦНА ТА НАДІЙНА КОНСТРУКЦІЯ

Якісні навіси дверей працюють безшумно та дозволяють перевісити двері на обидва боки, а ніжки холодильника дозволяють виставити баланс з точністю до міліметру, що зменшує рівень шуму до мінімуму. Легкий та міцний пластик на стінах холодильника легко миється, а полички із загартованого скла не б’ються і не бояться подряпин від металевого посуду.

РОЗУМНИЙ ТА ВИГІДНИЙ ФУНКЦІОНАЛ БЕЗ ПЕРЕПЛАТ

Купуючи холодильник ERGO MR-166 , ви не платите за непотрібні та зайві технічні характеристики та елементи комплектації, які не будуть використовуватись. Ви отримуєте лише те, що вам потрібно, та заощаджуєте гроші. Скористайтесь перевагами класу енергоспоживання А+, що забезпечує надзвичайно низький рівень витрат електрики й економить ваш бюджет.