6631254

Холодильник ERGO MR-51

  • Морозильна камера: зверху
  • Габарити: 44х51х47 см
  • Колір: білий
Тимчасово відсутній

ПОВНИЙ ФУНКЦІОНАЛ У МІНІМАЛЬНОМУ РОЗМІРІ

Холодильник ERGO MR-51 – відмінне рішення для невеликих приміщень, що заощадить не лише місце завдяки своїм малим габаритам, але й зекономить кошти завдяки високій енергоефективності. Дана модель має весь функціонал повнорозмірного холодильника та відрізняється лише своєю компактністю. Саме таким є ідеальний холодильник для дачі або готельного номера.

БЕЗКОМПРОМІСНА СВІЖІСТЬ БУДЬ-ЯКИХ ПРОДУКТІВ

Модель оснащена холодильною камерою з корисним об‘ємом 36л. Простір холодильної камери розділено скляною поличкою, яку в разі необхідності можна прибирати. Додаткове місце для вертикального зберігання пляшок та інших предметів створюють зручні полички у дверцятах.

ЗАМОРОЖУВАННЯ ВИЩОГО КЛАСУ

Морозильна камера в даній моделі має місткість 4л та відповідає класу 4 зірки. Це означає швидке та потужне заморожування за мінімальної температури -24 ℃ та можливість зберігати заморожені продукти впродовж 1 року.

ХОЛОДИЛЬНИК, ЩО ЗАОЩАДЖУЄ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ ТА ЕКОНОМИТЬ КОШТИ

Невеликий внутрішній простір даної моделі швидко охолоджується, завдяки чому вона споживає обмаль електроенергії – лише 106 кВт/рік. Компактність разом із сучасним компресором та передовими технологіями роблять цей холодильник надзвичайно економічним, що підтверджується класом енергоефективності А+.

НАДІЙНА КОНСТРУКЦІЯ, ЯКІСНІ МАТЕРІАЛИ

ERGO MR-51 – це сучасний холодильник, виготовлений з дотриманням усіх сучасних технологій задля досягнення найвищих показників надійності, безпеки та економічності. Відмінним підтвердженням цього є 30-місячна гарантія від виробника.