6854346

Холодильник ERGO MR-84

  • Морозильна камера: зверху
  • Габарити: 48х85х45 см
  • Колір: білий
Очікується поставка

КОМПАКТНИЙ ХОЛОДИЛЬНИК ІЗ ВБУДОВАНОЮ МОРОЗИЛЬНОЮ КАМЕРОЮ

ERGO MR-84 – це холодильник, виконаний у компактному корпусі висотою лише 85 см. Але навіть при таких габаритах це повнофункціональна модель, що має вбудовану морозильну камеру об’ємом 10 літрів і основне відділення об’ємом 80 літрів.

РЕТЕЛЬНО ПРОДУМАНА ЕРГОНОМІКА КОРИСТУВАННЯ

Попри компактний розмір даного холодильника, він може вміщувати доволі багато продуктів завдяки відмінному зональному розподілу об’єму. Дві скляні полиці можна переставляти вище чи нижче, у спеціальній прозорій пластиковій шухляді знизу холодильного відділення зручно зберігати овочі, фрукти та зелень, а у дверцятах є достатньо різних поличок для зберігання пляшок і дрібних продуктів.

ПРОСТОТА ТА НАДІЙНІСТЬ НА ВАРТІ БЮДЖЕТУ

Модель ERGO MR-84 виготовлена за технологією Defrost, що передбачає ручне розмороження. Такий підхід робить даний холодильник максимально простим і надійним, а також дозволяє створити справді сприятливий мікроклімат, який не призводить до обвітрювання навіть найделікатніших продуктів. Пристрій відповідає класу енергоефективності А+ з витратою лише 112 кВт*год/рік, а 30-місячна гарантія є справжнім підтвердженням надійності цієї моделі.