6485034

Миша ERGO NL-710 USB

  • Під'єднання: Дротове
  • Dpi: 800/ 1600/ 2400/ 4000
  • Тип датчика: Оптичний
Тимчасово відсутній

ОРИГІНАЛЬНИЙ ДИЗАЙН ТА ТЕХНОЛОГІЧНІСТЬ

Оригінальна ергономічна форма миші ERGO NL-710, її технологічність і розширений спектр ігрових функцій просто не залишають вибору професійному геймеру. Зручний дизайн, сенсор, що чітко працює, та сім зручно розміщених клавіш дозволяють проводити за комп'ютером довгий час і не відчувати дискомфорту.

Маніпулятор під'єднується до комп'ютера за допомогою гнучкого USB-кабелю. Таке з'єднання забезпечує швидку та безперебійну передачу даних на екран. Завдяки високоточній оптичній технології, мишка може працювати практично на будь-якій поверхні, а курсор при цьому переміщається по екрану чітко та плавно навіть під час різких рухів.

МУЛЬТИМЕДІЙНІ КЛАВІШІ ДЛЯ ПОВНОЦІННОЇ ГРИ

Миша ERGO NL-710 має бічні мультимедійні клавіші «Вперед» і «Назад», які полегшують процеси гри, а також зручне колесо прокрутки. Девайс підійде найактивнішим користувачам, адже кнопки витримують до 3 мільйонів натискань. За допомогою клавіші перемикання DPI (800/1600/1600/2400/4000) маніпулятор відмінно проявляє себе під час найскладніших віртуальних боїв.

СТИЛЬНИЙ ТА ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ДИЗАЙН

Пластиковий корпус з антиковзаючим покриттям має плавну ергономічну форму, яка забезпечує комфорт навіть під час тривалої гри. Семибарвне LED-підсвічування ефектно підкреслює оригінальність дизайну та полегшує використання основних ігрових функцій миші вночі.