6485042

Миша ERGO NL-740 USB

  • Під'єднання: Дротове
  • Dpi: 800/ 1200/ 1600/ 2400
  • Тип датчика: Оптичний
Тимчасово відсутній

СТИЛЬНИЙ ДЕВАЙС ДЛЯ ГЕЙМЕРІВ

Оптична мишка ERGO NL-740 - стильний і функціональний девайс, розроблений спеціально для геймерів. Високоточна оптична технологія дозволяє використовувати маніпулятор практично на будь-якій поверхні. Миша оснащена 7 кнопками, які витримають більше 3 мільйонів кліків. Пристрій з'єднується з ПК за допомогою USB-кабелю в тканинній обплітці. Мишка чітко та швидко реагує на дотики, при цьому курсор рухається плавно та без ривків під час будь-яких маневрах. Ергономічна форма дозволяє не відчувати дискомфорту в руці при тривалому перебуванні у грі.

МУЛЬТИМЕДІЙНІ КЛАВІШІ ДЛЯ БІЛЬШИХ МОЖЛИВОСТЕЙ

Маніпулятор ERGO NL-740 оснащений бічними мультимедійними кнопками «Вперед» і «Назад», які полегшують процес гри або роботи, а також прогумованим широким колесом прокрутки. Перемикач DPI (800/1200/1600/2400) дозволяє налаштувати мишку для максимально комфортного використання.

КРЕАТИВНИЙ ТА ПРАКТИЧНИЙ ДИЗАЙН

В ERGO NL-740 стиль поєднується з новітніми технологіями. Пластиковий корпус з нековзною поверхнею оснащений ефектним світлодіодним підсвічуванням, яке не тільки підкреслює креативність дизайну, а й полегшує використання миші ввечері або вночі.