6562130

Клавіатура ERGO KB-635

  • Тип клавіатури: Мембранна
  • Призначення: Ігрова
  • Підсвічування клавіш: Є
  • Українська розкладка: Є
Тимчасово відсутній

КЛАВІАТУРА ДЛЯ КРАЩОГО ГЕЙМІНГУ

Ігрова клавіатура ERGO KB-635 - вибір початківців геймерів і досвідчених гравців. Стильна та зручна, вона займає оптимальний простір на ігровому столі. Мембранна клавіатура має 104 клавіші, які забезпечують комфортну гру або набір тексту.

СТИЛЬНЕ ПІДСВІЧУВАННЯ – КРУТА ГРА

Сім кольорів RGB-підсвічування - практична функція для тих, хто любить грати вночі. М'яке підсвічування дозволяє краще орієнтуватися в розкладці та не схибити у вирішальному бою. Завдяки функції підсвічування клавіатура виглядає ефектно, а геймінг стає комфортнішим.

МІЦНИЙ КОРПУС І НАДІЙНІ КЛАВІШІ

Клавіатура ERGO KB-635 - безвідмовний інструмент у віртуальних боях. Вона виготовлена з міцного пластику, а клавіші розраховані на 10 мільйонів натискань і здатні витримати найгарячіші ігрові випробування.

МОМЕНТАЛЬНА ПЕРЕДАЧА СИГНАЛІВ І КОМАНД

Клавіатура легко під'єднується до будь-якого ПК за допомогою USB-кабелю, що забезпечує надійну та швидку передачу даних без перешкод. Коректна обробка одночасного натискання відразу декількох клавіш гарантує, що найскладніші комбінації будуть вірно сприйняті програмним забезпеченням і допоможуть геймеру показати свою майстерність.