6448264

LED-телевізор ERGO 43DF3000

A
  • Діагональ екрана: 43"
  • Роздільна здатність: Full HD
  • Smart: No smart
Тимчасово відсутній

СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ
ЯКІСНОГО ЗОБРАЖЕННЯ

Телевізор ERGO 43DF3000 – справжня радість для поціновувачів медіа-контенту в найкращій якості. Модель обладнана матрицею, що створена за технологією ADS, яка забезпечує насичені кольори, широкий кут огляду, глибокий контраст, яскраву картинку та швидкість відображення динамічних сцен.

КЛАСИЧНИЙ ДИЗАЙН –
ВДАЛЕ РІШЕННЯ ДЛЯ БУДЬ-ЯКОГО ІНТЕР’ЄРУ

Телевізор ERGO 43DF3000 чудово підійде до будь-якого інтер’єру. Елегантна тонка рамка з пластику та компактний корпус надають моделі витончений зовнішній вигляд. Корпус обладнано ніжками, а також кріпленнями стандарту VESA. Завдяки цьому техніку можна зручно розташовувати на горизонтальній поверхні або кріпити до стіни.

ДОСТУП ДО ТЕЛЕВІЗІЙНИХ ПЕРЕДАЧ
ТА КРАЩОГО МЕДІА-КОНТЕНТУ БЕЗ ЗАЙВИХ ВИТРАТ

Вбудований медіаплеєр та Т2/S2 тюнер – самодостатнє рішення для якісного контенту. Теперь відтворювати відео, аудіо та графічні файли популярних форматів з USB-носіїв просто, а фільми, кліпи або фотографії можна переглядати у максимальній якості на великому екрані. Вбудований тюнер Т2/S2 надає доступ до цифрових ефірних каналів у високій якості.

НАЙКРАЩЕ РІШЕННЯ
ДЛЯ УЛЮБЛЕНОГО КОНТЕНТУ

Телевізор ERGO 43DF3000 оснащений повним набором вхідних та вихідних інтерфейсів, що забезпечують винятковий комфорт та можливість під’єднання будь-яких додаткових мультимедійних пристроїв.