6460174

LED-телевізор ERGO 32DH3000

A+++
  • Діагональ екрана: 32"
  • Роздільна здатність: HD
  • Smart: No smart
Тимчасово відсутній

ЯКІСНЕ ЗОБРАЖЕННЯ
ЗАВДЯКИ СУЧАСНИМ ТЕХНОЛОГІЯМ

Телевізор ERGO 32DH3000 – справжня знахідка для тих, хто цінує медіа-контент в найкращій якості. Екран з діагоналлю 32 дюйми та з матрицею, що створена за технологією ADS, забезпечують достовірну передачу кольорів, широкий кут огляду, глибокий контраст, яскраву картинку та високу швидкість відтворення динамічних сцен.

 

ДИЗАЙН, ЯКИЙ ПІДІЙДЕ
ДО БУДЬ-ЯКОГО ІНТРЕР’ЄРУ

Завдяки класичному дизайну, телевізор ERGO 32DH3000 чудово підійде до будь-якого інтер’єру. Елегантна тонка рамка з пластику та компактний корпус надають моделі витончений зовнішній вигляд. Телевізор можна розмістити на горизонтальній поверхні або надійно закріпити на стіні, адже він укомплектований як ніжками, так і кріпленнями стандарту VESA.

ДОСТУПНІСТЬ КРАЩОГО МЕДІА-КОНТЕНТУ
БЕЗ ЗАЙВИХ ВИТРАТ

Вбудований медіаплеєр та Т2/S2 тюнер – універсальне рішення для якісного контенту. Теперь відтворювати відео, аудіо та графічні файли популярних форматів з USB-носія в максимальній якості на великому екрані стало ще простіше. Вбудований тюнер Т2/S2 надає доступ до цифрових ефірних каналів у високій якості.

УНІВЕРСАЛЬНЕ РІШЕННЯ
ДЛЯ УЛЮБЛЕНОГО КОНТЕНТУ

Телевізор ERGO 32DH3000 обладнаний повним набором вхідних та вихідних інтерфейсів, що забезпечують виключний комфорт та можливість підключення будь-яких додаткових мультимедійних пристроїв.