6401103

LED-телевізор ERGO 49CU6549MC

  • Діагональ екрана: 49"
  • Роздільна здатність: 3840 x 2160
  • Smart: є
Smart TV
4K
Wi-Fi
HDMIx3
S2
Знято з виробництва

ВИШУКАНИЙ ДИЗАЙН І НІЧОГО ЗАЙВОГО

Модель ERGO 49CU6549MC вирізняється витонченим поєднанням надтонкого корпусу та великого дисплея діагоналлю у 49 дюймів, що миттєво відчиняє вікно у світ улюбленого медіа-контенту. Таке рішення вдало контрастує з граційними ніжками та надтонким компактним корпусом, перетворюючи телевізор ERGO 49CU6549MC на справжню родзинку в інтер‘єрі вашої кімнати.

ЗОБРАЖЕННЯ ПРЕМІУМ-КЛАСУ, ЩО ПРИТЯГУЄ ПОГЛЯД

Телевізор ERGO 49CU6549MC оснащений сучасною PLS матрицею, що дарує можливість сповна насолодитись надзвичайно широким спектром відтінків, високими показниками яскравості, контрастності та колірної глибини без втрати якості зображення. Роздільна здатність 4К дозволяє досягти максимальної піксельної щільності, що у поєднанні з надвузькою дисплейною рамкою та широкими кутами огляду у 178 градусів дозволяє зануритись у новий вимір бездоганного зображення.

ОДИН ТЕЛЕВІЗОР – БЕЗЛІЧ МОЖЛИВОСТЕЙ

Завдяки вбудованому медіапрогравачу дана модель здатна відтворювати найрізноманітніший відео, аудіо, графічний та навіть текстовий контент, записаний на зовнішній USB-носій.

ЖОДНИХ КОРДОНІВ МІЖ РЕАЛЬНІСТЮ ТА ЯКІСНИМ КОНТЕНТОМ (SMART TV)

Отримуйте задоволення від необмежених можливостей завдяки наявності повноцінного SmartTV під управлінням операційної системи Android 6, що відмінно оптимізує потужне залізо та є інтуїтивно зрозумілою для кожного користувача. 1.5 Гб оперативної пам’яті забезпечать швидку безвідмовну роботу, а вбудований накопичувач у 8 Гб дозволить зберігати не тільки дані різних форматів, а й корисні додатки, завантажені з Google Play.

СУЧАСНИЙ СТАНДАРТ ЦИФРОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ

Просто під’єднайте антену до телевізора та оберіть у налаштуваннях «Цифрове телебачення», адже вбудований тюнер DVB-T2 без додаткових пристроїв подбає про неймовірну якість трансльованих каналів в будь-якому місті України.

МАКСИМУМ МОЖЛИВОСТЕЙ ПІДКЛЮЧЕННЯ

Модель ERGO 49CU6549MC має вбудований WI-FI-адаптер, що працює в сучасних стандартах 802.11b/g/n і забезпечує швидке та надійне з‘єднання з мережею без необхідності підключення кабелів. 3 USB та 3 HDMI роз‘єми, а також повний набір як аналогових, так і цифрових вхідних та вихідних інтерфейсів забезпечують можливість підключення будь-яких додаткових мультимедійних пристроїв.