6359467

LED-телевізор ERGO LE24CT5000AK

  • Діагональ екрана: 24"
  • Роздільна здатність: 1366 х 768
  • Smart: немає
HDMI
HD
Slim
DVB T2
Media_player
Знято з виробництва

СУЧАСНІ
ТЕХНОЛОГІЇ,
ЩО СТВОРЮЮТЬ ЗОБРАЖЕННЯ
НАЙВИЩОЇ ЯКОСТІ

Створена за технологією ADS, матриця демонструє якість зображення на рівні найкращих IPS-дисплеїв.
Соковиті кольори, широкі кути огляду, глибокий контраст, яскрава картинка, динамічні сцени – справжня радість для ваших очей.

САМОДОСТАТНІСТЬ
БЕЗ ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ

Вбудований медіаплеєр – повноцінне рішення для якісного контенту! Завантажуйте відео, аудіо та графічні файли популярних форматів на USB-носій та без додаткових витрат відтворюйте фільми, музику і фотографії на якісному екрані.

КЛАСИЧНИЙ ТА ВИТОНЧЕНИЙ
БЕЗПРОГРАШНИЙ ВАРІАНТ ДИЗАЙНУ

Елегантна тонка рамка і компактний легкий корпус надають витонченості зовнішньому вигляду та надійності при експлуатації, адже телевізор оснащений роз‘ємами під кронштейн формату VESA.

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ
НА ВИСОТІ

Насолоджуйтесь безмежними можливостями підключення джерел сигналу та периферії. USB-флешки та зовнішні диски, антени та кабельне ТБ, HD медіа-плеєри та IPTV-приставки, ноутбуки та активна акустика – можливості, обмежені лише уявою!

ЦИФРОВИЙ ТЮНЕР Т2
УЖЕ ВБУДОВАНИЙ

Для перегляду цифрового телебачення не потрібно окремо купувати тюнер. Він вже вбудований в телевізор! Просто під'єднайте антену для прийому сучасного цифрового телебачення і дивіться до 32-ох ефірних каналів у високій цифровій якості.