6401845

LED-телевізор ERGO LE32CT5515AK

  • Діагональ екрана: 32"
  • Роздільна здатність: 1366x768
  • Smart: є
Smart TV
Wi-Fi
HD
HDMIx3
S2
Знято з виробництва

СПРАВЖНЯ ПРИКРАСА ВАШОГО ІНТЕР’ЄРУ

Модель ERGO LE32CT5515AK вирізняється витонченим поєднанням надтонкого корпусу та великого дисплея діагоналлю у 32 дюйми, що миттєво відчиняє вікно у світ улюбленого медіа-контенту. Таке рішення вдало контрастує з граційними ніжками та надтонким компактним корпусом, перетворюючи телевізор на справжню родзинку в інтер‘єрі вашої кімнати.

ЗОБРАЖЕННЯ, ЩО ОЖИВАЄ НА ОЧАХ

Телевізор ERGO LE32CT5515AK оснащений сучасною ADS матрицею, що дарує можливість сповна насолодитись широким спектром відтінків, високими показниками яскравості та контрастності. Роздільна здатність у форматі FHD у поєднанні із надвузькою дисплейною рамкою та кутами огляду у 178 градусів створюють новий вимір медіа-реальності.

ОДИН ТЕЛЕВІЗОР – БЕЗЛІЧ МОЖЛИВОСТЕЙ

Завдяки вбудованому медіапрогравачу телевізор ERGO LE32CT5515AK з легкістю  відтворює  найрізноманітнішу відео-, аудіо-, графічну та навіть текстову інформацію, записану на будь-який зовнішній USB-носій.

МИТТЄВИЙ ДОСТУП ДО БУДЬ-ЯКОГО КОНТЕНТУ

Отримуйте задоволення від необмежених можливостей завдяки наявності повноцінного SmartTV під управлінням операційної системи Android 7.0, що відмінно оптимізує потужне залізо та є інтуїтивно зрозумілою для кожного користувача. 1 Гб оперативної пам’яті забезпечать швидку безвідмовну роботу, а вбудований накопичувач у 8 Гб дозволить зберігати не лише дані різних форматів, а й корисні додатки, завантажені з Google Play.

СУЧАСНИЙ СТАНДАРТ ЦИФРОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ

Просто під’єднайте антену до телевізора та оберіть у налаштуваннях «Цифрове телебачення», адже вбудований тюнер DVB-T2 без додаткових пристроїв подбає про неймовірну якість трансльованих каналів у будь-якому місті України.

ПОВНА СВОБОДА ПІД'ЄДНАННЯ

Модель ERGO LE32CT5515AK оснащена вбудованим WI-FI-адаптером та інтерфейсом RJ 45, що забезпечує швидке та надійне з‘єднання як у мережевому, так і у бездротовому форматі. 2 USB та 3 HDMI роз‘єми, а також повний набір як аналогових, так і цифрових вхідних та вихідних інтерфейсів забезпечують можливість під'єднання будь-яких додаткових мультимедійних пристроїв.