6418312

LED-телевізор ERGO LE32CT5520AK

  • Діагональ екрана: 32"
  • Роздільна здатність: 1366 x 768
  • Smart: є
Smart TV
Wi-Fi
HD
HDMIx3
S2
Знято з виробництва

ВИТОНЧЕНИЙ ДИЗАЙН
ДЛЯ СПРАВЖНІХ ЕСТЕТІВ

Модель LE32CT5520AK поєднала в собі лаконічність, стиль та ергономіку. Дисплей оточений тонкими рамками чорного кольору, а наявність стійких ніжкок та роз'ємів під кронштейн стандарту VESA 200x100 дозволяють обрати найвигіднішу локацію.

ЯКІСНЕ РЕАЛІСТИЧНЕ
ЗОБРАЖЕННЯ

32-дюймовий дисплей із розільною здатністю 1366х768 виконаний за технологією матрица ADS, що забезпечує яскраве зображення та реалістичну колірну палітру. Широкі кути огляду дають можливість отримати максимум задоволення від перегляду медіа-контенту.

РОЗУМНОМУ ТЕЛЕВІЗОРУ – ВЕЛИКІ МОЖЛИВОСТІ

Smart TV під управлінням ОС Android 7.0 та оперативною пам’яттю 1 Гб швидко надає доступ до мережі Інтернет, додатків, фільмів та передач. А вбудований накопичувач у 8 Гб дозволяє зберігати файли чи навіть ігри, завантажені з Google Play.

РОЗКРИЙ МОЖЛИВОСТІ НА ПОВНУ З ESHARE

Оберіть спосіб управління у вигляді курсора, тачпаду чи клавіатури, дублюйте дисплей телевізора і працюйте з ним хоч з іншої кімнати, а також проводьте трансляції! Змінюйте налаштування, перемикайте канали, регулюйте гучність прямо з додатку на вашому смартфоні.

КЕРУЙ

ДРУКУЙ

ТРАНСЛЮЙ

НАЛАШТОВУЙ

ЯКІСНЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ
У ПОДАРУНОК

Вбудовані цифрові та супутниковий тюнери без додаткових пристроїв подбають про неймовірну якість трансльованих каналів у будь-якому місті України.

НАЙКРАЩЕ РІШЕННЯ
ДЛЯ УЛЮБЛЕНОГО КОНТЕНТУ

Телевізор ERGO LE32CT5520AK оснащений інтерфейсом RJ 45 і вбудованим WI-FI-адаптером, що дозволяє підключати його до мережі як за допомогою мережевого кабелю, так і бездротовим способом. Крім того, повний набір вхідних і вихідних роз'ємів надає найширші можливості по підключенню до даної моделі всіляких мультимедійних пристроїв і периферії, як-то USB-накопичувачі, медіаплеєри, супутникові ресивери і т.д.