6419788

LED-телевізор ERGO LE40CT5530AK

  • Діагональ екрана: 40"
  • Роздільна здатність: 1920 x 1080
  • Smart: є
Smart TV
Full HD
Wi-Fi
HDMIx3
S2
Знято з виробництва

СПРАВЖНЯ ПРИКРАСА
ВАШОГО ІНТЕР'ЄРУ

Модель ERGO LE40CT5530AK відрізняється витонченим поєднанням тонкого корпусу і дисплея діагоналлю в 40 дюймів, який миттєво відкриває вікно у світ улюбленого медіа-контенту.

ЯКІСТЬ ЗОБРАЖЕННЯ,
ЩО НАДИХАЄ

Телевізор оснащений сучасною VA матрицею із роздільною здатністю FHD, що у поєднанні з широкими кутами огляду в 176 градусів створює новий вимір медіа-реальності.

МИТТЄВИЙ ДОСТУП ДО БУДЬ-ЯКОГО КОНТЕНТУ

Наявність повноцінного SmartTV під управлінням операційної системи Android 7.0 розширяє кордони між реальністю та улюбленим контентом, а підтримка функції ESHARE дозволяє використовувати смартфон замість пульта.

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ
ПОНАД УСЕ

Вбудовані тюнери DVB-T2 та DVB-S2 дозволяють без додаткової периферії приймати цифрове та супутникове телебачення високої якості у будь-якому місті України. Просто під'єднайте антену до відповідного роз'єму та оберіть у налаштуваннях бажаний стандарт трансляції.

НАЙКРАЩЕ РІШЕННЯ
ДЛЯ УЛЮБЛЕНОГО
КОНТЕНТУ

Телевізор ERGO LE40CT5530AK оснащений вбудованим WI-FI-адаптером та інтерфейсом RJ 45, а також повним набором вхідних та вихідних інтерфейсів, що забезпечують винятковий комфорт та можливість під’єднання будь-яких додаткових мультимедійних пристроїв.