6355473

LED-телевізор ERGO LE43CT5500AK

  • Діагональ екрана: 43"
  • Роздільна здатність: 1920 x 1080
  • Smart: є
Smart TV
Full HD
Wi-Fi
DVB T2
HDMIx3
Знято з виробництва

ВЕЛИКІ
МОЖЛИВОСТІ
ВЕЛИКОГО
ТЕЛЕВІЗОРА

ERGO LE43CT5500AK – справжня прикраса вашої оселі, яка дозволить забути про будь-які обмеження в перегляді якісного медіа-контенту. Великий розмір діагоналі вигідно контрастує з надтонкою дисплейною рамкою, а класичний та вишуканий дизайн цього телевізора пасуватиме до будь-якого інтер‘єру.

ВИСОКОТЕХНОЛОГІЧНА МАТРИЦЯ
ДЛЯ ІДЕАЛЬНОГО ЗОБРАЖЕННЯ

43-дюймова матриця з роздільною здатністю FullHD 1920х1080, створена за технологією ADS (Advanced Super Dimension Switch), відтворює зображення, яке руйнує межу між цифровим і реальним світом. Ця технологія разом зі використанням LED-підсвітки забезпечує значну швидкість відгуку матриці, високі показники яскравості та контрастності, соковиті кольори, низьке енергоспоживання та дозволяє розмістити дисплей в доволі тонкому корпусі.

ВБУДОВАНИЙ МЕДІАПЛЕЄР
КОЛИ ТВІЙ ТЕЛЕВІЗОР ВМІЄ ВСЕ!

Завдяки вбудованому програвачу медіа-контенту модель ERGO LE43CT5500AK відтворює найпопулярніші формати відео, фото та аудіо файлів просто з флешки, під‘єднаної до USB-порту.

ЦИФРОВИЙ ТЮНЕР
ПРОПУСК У СВІТ СУЧАСНОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ

Вбудований цифровий тюнер стандартів DVB-Т2 і DVB-С дозволяє швидко і просто підключитися до ефірного телебачення за допомогою звичайної антени або по кабельному каналу.

SMART TV
ПРЯМИЙ ДОСТУП ДО КРАЩОГО КОНТЕНТУ В ІНТЕРНЕТІ

Вбудований функціонал Smart TV звільнює від обмежень та перетворює звичайний телевізор на повністю самостійний пристрій з повноцінним доступом до мережевого відеоконтенту! Переглядай відеоролики на YouTube, спілкуйся з друзями в Facebook та інших соціальних мережах просто на екрані телевізора без будь-якого додаткового обладнання.

ЗАВДЯКИ ФУНКЦІЇ PVR
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЦІКАВІ ТЕЛЕПРОГРАМИ

Завдяки наявності функції PVR (Personal Video Recorder), телевізор ERGO LE43CT5500AK сам запише на USB-носій будь-яку телепрограму під час вашої відсутності. Дивіться ефірне ТБ тоді, коли вам зручно!