6546214

Мікрохвильова піч ERGO EM-2030

  • Об'єм: 20 л
  • Потужність: 800 Вт
  • Керування: електронне
Тимчасово відсутній

СУЧАСНИЙ ДИЗАЙН І ЕРГОНОМІЧНА КОНСТРУКЦІЯ

Мікрохвильова піч ERGO EM-2030 - незамінний помічник на офісній або домашній кухні. Корпус чорного кольору з нержавіючої сталі пасує до будь-якого інтер'єру, а зручна панель керування сподобається найвибагливішому користувачу.

МАКСИМАЛЬНА КОРИСТЬ
КЕРАМІЧНОГО ПОКРИТТЯ

Керамічне покриття камери зберігає всі вітаміни і мікроелементи продуктів, запобігає пригоранню і має антибактеріальні властивості. Тому їжа, приготована або розігріта в мікрохвильовій печі ERGO EM-2030 - це завжди смачно та корисно.

МІЦНІСТЬ І ГІГІЄНІЧНІСТЬ

Завдяки керамічному покриттю, всередині камери не утворюється жировий наліт, частинки їжі не пригоряють і не прилипають до стінок. Ви легко очистите мікрохвильовку від забруднень. При цьому техніка слугуватиме довго, адже таке покриття не боїться подряпин або сколів.

ШВИДКЕ
РОЗМОРОЖУВАННЯ

Функція розморожування прискорює процес приготування їжі. Просто вкажіть вагу продукту, і мікрохвильова піч ERGO EM-2030 сама визначить оптимальний час для розморожування.

ЛЕГКЕ
ПРИГОТУВАННЯ

П'ять рівнів потужності та сила у 800 вт забезпечують швидкий і рівномірний розігрів або приготування їжі, а вбудований таймер повідомить про те, що страва готова.

ОПТИМАЛЬНИЙ ОБ’ЄМ І РОЗМІР

Об'єму у 20 літрів достатньо, щоб по максимуму використовувати корисний простір мікрохвильовки. Техніка не займає багато місця, але дає можливість розігрівати та готувати страви для всієї родини.