6534287

Мікрохвильова піч ERGO EM-2070

  • Об'єм: 20 л
  • Потужність: 700 Вт
  • Керування: механічне
Тимчасово відсутній

ЕРГОНОМІЧНІСТЬ І ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ

Мікрохвильова піч ERGO EM-2070 – техніка для тих, хто цінує функціональність, стиль і комфорт. Зручне та зрозуміле механічне керування, невеликий дисплей і повноцінний спектр функцій роблять ERGO EM-2070 незамінною помічницею на офісній або домашній кухні.

ГОТУВАТИ ЛЕГКО
І ІЗ ЗАДОВОЛЕННЯМ

Потужності у 700 Вт достатньо для рівномірного розігріву, приготування або швидкого розморожування. Окрім цього, мікрохвильовка ERGO EM-2070 має функцію «Меню автоматичного приготування», яка дозволяє готувати різноманітні страви легко та без зайвих зусиль.

ЩЕ БІЛЬШЕ
ЧАСУ ДЛЯ СЕБЕ

Функція таймера дає можливість запрограмувати зручний час роботи мікрохвильової печі, та займайтесь своїми справами. Про завершення процесу розігріву або приготування їжі повідомить сигнал вимкнення.

МАКСИМУМ
КОРИСНОГО
ПРОСТОРУ

Тепер нагодувати велику компанію ще простіше. Внутрішній об’єм у 20 літрів при оптимальних габаритах, а також великий поворотний стіл відмінно підійдуть для розігріву та приготування страв у посуді будь-якого розміру.

ПРОСТИЙ
ДОГЛЯД

Стінки внутрішньої камери вкрито шаром термостійкої та екологічної емалі. Завдяки міцності матеріалу, мікрохвилівка прослужить довго, а чистити її буде легко та просто.