6323180

Морозильна камера ERGO BD-145

  • Габарити: 143х55х58 см
  • Корисний об'єм: 163 л
  • Колір: Білий
Тимчасово відсутній

МОРОЗИЛЬНА СКРИНЯ ERGO BD-145
ЗРУЧНІСТЬ, НАДІЙНІСТЬ, КОРИСТЬ

Бажаєте заморожувати велику кількість сезонних фруктів, овочів, ягід, грибів та інших продуктів харчування та зберегти максимум смаку, корисних властивостей та вітамінів?

Тоді морозильна камера ERGO BD-145 саме для вас. Витончений корпус даної морозильної камери за досить великого об’єму заморожування 163л дозволяє раціонально використовувати місце для її розміщення та заморожувати величезну кількість продуктів.

ЕРГОНОМІКА НА ВИСОТІ

Зручна електромеханічна система регулювання температури в морозильній камері ERGO BD-145 дозволить з легкістю встановити потрібну температуру. Шість окремих висувних шухляд із високоякісного пластику дають змогу сортувати продукти для заморожування та раціонально організовувати простір для їх зберігання.

ПОТУЖНІСТЬ ТА НАДІЙНІСТЬ

Зберігайте максимальну користь вашої їжі завдяки потужності заморожування 11 кг / добу та не бійтеся відключень електрики, адже автономне збереження холоду в морозильній камері протягом 16 годин не дозволить зіпсуватися продуктам навіть у випадку неочікуваного відключення електроенергії. Регульовані ніжки дозволяють ідеально розташувати холодильник для безшумної роботи, а міцні навіси можна переставити на обидва боки в залежності від місця розташування холодильника.

ВИСОКОТЕХНОЛОГІЧНЕ ТА ЕКОНОМІЧНЕ
ЗАМОРОЖУВАННЯ

Використання LED-освітлення, високотехнологічного компресора та сучасного екологічного холодоагенту забезпечує відповідність класу енергоспоживання А+, який гарантує відчутну економію на електроенергії. Регульовані ніжки дозволяють ідеально розташувати холодильник для безшумної роботи, а міцні навіси можна переставити на обидва боки в залежності від місця розташування холодильника.