6941661

Морозильна скриня ERGO BD-401 RF

  • Габарити: 130х84.5х70 см
  • Корисний об'єм: 380 л
  • Колір: Білий

15 999 uah

ВЕЛИКА МОРОЗИЛЬНА СКРИНЯ З ФУНКЦІЯМИ ХОЛОДИЛЬНИКА

Модель ERGO BD-401 RF вирізняється своїм відмінним функціоналом та широкою функціональністю, адже може слугувати не лише в якості морозильної камери з температурою заморожування до – 24 °C, але також підтримує роботу в режимі холодильника в діапазоні температур – 5 / +5 °C. До того ж, дану модель можна використовувати за зовнішніх температур від – 15 до + 35 °C. Завдяки цьому ERGO BD-401 RF послужить відмінним універсальним рішенням як для зберігання замороженим продуктів на дачі чи вдома, так і для ведення невеликого бізнесу.

ПРОСТОТА В КОРИСТУВАННІ, НАДІЙНІСТЬ ТА ДОВГОВІЧНІСТЬ

Класична конструкція та сучасні матеріали виготовлення моделі ERGO BD-401 RF забезпечують відмінне збереження холоду, точність регулювання температури за допомогою зовнішньо керованого термостата, простоту доступу через верхню кришку та зручність зберігання продуктів у підвісних кошиках. Корисний об’єм морозильної камери 380 літрів дозволяє зберегти свіжими й корисними продукти на декілька місяців користування. Гарантія терміном 2,5 роки дає змогу не турбуватися про надійність даної моделі.

ВІДМІННІ ПОКАЗНИКИ ЕКОНОМІЧНОСТІ

Морозильна скриня ERGO BD-401 RF споживає лише 313 кВт електроенергії на рік та відповідає класу енергоефективності А+. Завдяки точному регулюванню температури, відмінній теплоізоляції та сучасному холодоагенту дана модель вмикається лише тоді, коли треба підтримувати заданий режим охолодження, не витрачаючи жодного зайвого вата енергії.