6323179

Морозильна камера ERGO BD-85

  • Габарити: 85х55х58 см
  • Корисний об'єм: 85 л
  • Колір: Білий
Тимчасово відсутній

МОРОЗИЛЬНА КАМЕРА ERGO BD-85

КОМПАКТНА ЗОВНІ ТА ПРОСТОРА ВСЕРЕДИНІ.
ЗБЕРЕЖЕ ВСЕ НЕОБХІДНЕ. СВІЖІСТЬ ПОНАД УСЕ.

Незважаючи на компактний розмір, ця морозильна камера вміщує в себе величезну кількість продуктів. Скромні габарити дозволяють знайти місце для моделі ERGO BD-85 на будь-якій кухні, а 85 літрів внутрішнього простору дарують господарям цієї морозильної камери відмінні можливості для зберігання продуктів.

КОРИСНА ТА СМАЧНА ЇЖА
ВПРОДОВЖ ЦІЛОГО РОКУ

Не йдіть на компроміс зі свіжістю! заморожуйте овочі та фрукти, ягоди та навіть зелень влітку та куштуйте вітаміни цілий рік. Потужність заморожування 4 кг / добу дозволяє зберігати корисні властивості їжі без втрати вітамінів, мінералів та корисних мікроелементів.

ЗРУЧНА ТА НАДІЙНА
КОНСТРУКЦІЯ

Завдяки продуманій організації простору морозильної камери та набору висувних шухляд із високоякісного пластику, ви з легкістю зможете знайти необхідний вам продукт. Регульовані ніжки дозволяють ідеально розташувати холодильник для безшумної роботи, а міцні навіси можна переставити на обидва боки в залежності від місця розташування холодильника. Функція автономного зберігання холоду протягом 16 годин буде тримати ваші продукти в умовах низької температури і не дасть їм зіпсуватися у випадку неочікуваного відключення електроенергії. Клас енергоспоживання А+ дозволить заощадити на електроенергії.