6853690

Морозильна скриня ERGO BD-201 RF

  • Габарити: 82.3х83.5х55.6 см
  • Корисний об'єм: 199 л
  • Колір: Білий
Тимчасово відсутній

УНІВЕРСАЛЬНА МОРОЗИЛЬНА СКРИНЯ ДЛЯ РІЗНИХ ПОТРЕБ

Модель ERGO BD-201 являє собою містку й одночасно компактну морозильну скриню квадратного формату з верхнім відкриванням. Її особливістю є те, що цю скриню можна перемкнути в режим холодильної камери й використовувати в якості звичайного холодильника. Дана модель відмінно підійде як для домашнього використання, так і для бізнес-потреб: кафе, барів, невеликих магазинів тощо. До того ж, ця скриня може працювати при зовнішній температурі в приміщенні до -15 градусів, що значно розширює варіанти її використання.

ЕРГОНОМІЧНІСТЬ У КОЖНІЙ ДЕТАЛІ

Морозильна скриня ERGO BD-201 має одне велике відділення загальним об’ємом 199 літрів, в якому також розміщується два кошики для окремих категорій продуктів. Ручка дверцят із замком дозволяє зручно та безпечно використовувати скриню в закладах торгівлі. Зовнішній аналоговий регулятор дає змогу встановлювати температуру в діапазоні від 5 до -28 градусів.

НАДІЙНА КОНСТРУКЦІЯ ДЛЯ ТРИВАЛОГО ТА ЗАОЩАДЛИВОГО КОРИСТУВАННЯ

Якісні матеріали виготовлення, надійність і міцність усіх елементів конструкції роблять дану модель відмінним варіантом для частого та тривалого використання. Міцні шарніри витримують багато циклів відривання дверцят, якісне порошкове фарбування добре захищене від сколів, а клас енергоефективності А+ з витратою 248 кВт*год/рік дозволяє заощаджувати на рахунках за електроенергію.