6448287

Портативна батарея ERGO LP-С12 - 10000 mAh Li-pol TYPE-C Black

  • Інтерфейс: вихід 1хUSB, вхід 1xTYPE-C, 1xMicroUSB
  • Батарея: Li-ion, 10000 мАг
  • Габарити: 97х63х25 мм
Тимчасово відсутній

СТИЛЬНИЙ ДИЗАЙН ТА ПРАКТИЧНІСТЬ

ERGO LP-С12 – стильна та практична портативна батарея. Її корпус виготовлено з приємного на дотик та міцного ABS пластику. Ергономічні вигини і LED-дисплей з індикатором заряду надають батареї не тільки стильний зовнішній вигляд, але змогу зручно відслідковувати залишок заряду. Поєднання компактного розміру та великої ємності в 10000 мА/г перетворює аксесуар в ідеального супутника у повсякденному житті. Портативна батарея ERGO LP-C12 обладнана вхідними портами найбільш розповсюджених типів: Type-C USB та micro-USB. Це робить модель універсальним зарядним пристроєм практично для будь-яких мобільних гаджетів.

ПОТУЖНІСТЬ ТА КОМПАКТНІСТЬ

Модель ERGO LP-C12 має компактний корпус, який на 25% менший, ніж аналоги такої ж ємності. Ергономічна форма та ребриста поверхня нижньої частини корпусу забезпечують комфортне використання: аксесуар зручно тримати в руці і не боятися впустити. Завдяки невеликим габаритам – 97х63 мм та товщині 25 мм, батарея ERGO LP-C12 легко поміститься в кармані або сумці, адже її розмір трішки більший візитівки або енергетичного батончика! Не дивлячись на компактність, портативна батарея має ємність 10000 мА/год, що дозволяє повністю підзарядити більшість мобільних пристроїв декілька разів поспіль.

МУЛЬТИ-ЗАХИСТ

Характерною особливістю ERGO LP-C12 є материнська плата з використання 7 систем захисту: від надлишкової зарядки та розрядки, від перенапруження, від короткого замикання, від надтоків на вході та на виході, а також максимальна токова витримка потужності.