6328712

Радіогодинник ERGO YH-39

  • Bluetooth акустика з годинником
  • FM radio
  • Micro SD card
  • USB накопичувач
  • Функція гучного зв'язку
Знято з виробництва
КРАСА І ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ
Стильна Bluetooth-колонка з годинником і функцією гучного зв’язку - відмінний аудіододаток, якому знайдеться місце на кухні, в офісі, на дачі і взагалі  будь-де і будь-коли, що чудово підходить для прослуховування музики. Годинники з будильником і календарем не дадуть загубитися в часі, а безліч мультимедійних опцій точно не дадуть нудьгувати.
 
ЯКІСНИЙ ЗВУК В КОМПАКТНОМУ КОРПУСІ
Невеликі розміри (223/71/70 мм) не завадили виробникам помістити в дану модель пару відмінних динаміків з діаметром дифузора 52 мм і потужністю у 5 Вт кожен. Джерелом чистого і досить гучного звуку, який видає аудіоколонка, можуть послужити будь-які портативні гаджети з інтерфейсом Bluetooth. Крім того, наявність вбудованого кард-рідера для microSD-карт і порту USB дозволяє прослуховувати аудіофайли без підключення до іншого пристрою.
 
ВІДМІНИЙ НАСТРІЙ НА FM-ХВИЛЯХ
Вбудований радіоприймач - ось що дозволить вам завжди залишатися в курсі найгарячіших новин, а також мати постійний доступ до найсвіжішої та популярної музики! Приймач працює в частотному діапазоні 87,5 - 108 МГц і зберігає в пам'яті список ваших улюблених станцій.
 
ВІЗЬМІТЬ МУЗИКУ З СОБОЮ!
Потужна акумуляторна батарея ємністю 2000 мА / год допоможе вам завжди і всюди брати музику з собою, не турбуючись про наявність розеток! На пікніку і на дачі, у будинку під час вимкнення електроенергії та на пляжному відпочинку ERGO YH39 завжди подбає про музичний супровід будь-яких ваших справ!