6397475

Смартфон ERGO B504 Unit Dual Sim Black

  • Дисплей: 5", IPS
  • Роздільна здатність: 1280x720
  • Камера: 8 Мп
  • Акумулятор: 2500 мАгод
Тимчасово відсутній

СМАРТФОН,
ЯКИЙ НЕ ХОЧЕТЬСЯ
ВИПУСКАТИ З РУК

Смартфон ERGO B504 Unit – вдала комбінація зразкового дизайну та відмінних технічних параметрів, що з першого дотику створює відчуття максимального комфорту під час користування. Витончений корпус продовгуватої обтічної форми приємно лежить у руці та у додаток до чудово оптимізованої системи, гармонічно доповнює стиль свого власника.

БІЛЬШЕ МОЖЛИВОСТЕЙ
ДЛЯ ВТІЛЕННЯ РІЗНОМАНІТНИХ ІДЕЙ

ERGO B504 Unit працює на базі операційної системи Android 8.1 Oreo (Go edition), що забезпечує повноцінний функціонал пристрою навіть в умовах багатозадачності. Великий 5’’ мультитач дисплей із роздільною здатністю у 1280x720 точок стане справжнім провідником у світ якісного медіа-контенту та розваг, у той час як потужний чотирьох’ядерний процесор подбає про швидку та тривалу роботу смартфона.

БУДЬТЕ В КУРСІ
ВСІХ ПОДІЙ

Підтримка єдиного GSM-стандарту та можливість одночасного встановлення 2 SIM-карт разом з картою пам’яті до 32 Гб дозволяють з легкістю долати відстані між рідними та друзями, у той час як потужного акумулятора у 2500 мАгод цілком вистачить для тривалої та високоефективної роботи смартфона.