6411372

Смартфон ERGO V551 Aura Dual Sim Black

  • Дисплей: 5.5", IPS
  • Роздільна здатність: 960x480
  • Камера: 8 Мп + 2 Мп
  • Акумулятор: 2200 мАгод
Тимчасово відсутній

ЯСКРАВИЙ
І ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ

ДИЗАЙН

Смартфон ERGO V551 Aura Dual Sim вирізняється оригінальним вишуканим дизайном. Приємний на дотик міцний пластиковий корпус комфортно лежить в руці. Металеві вставки забезпечують додатковий захист і роблять дизайн більш витонченим. Модель доступна в чорному і золотому кольорі.

НОВИЙ ВИМІР УЛЮБЛЕНОГО КОНТЕНТУ

Телефон оснащений двома камерами: основною в 8 Мп і фронтальною - в 2 Мп. Основна камера зручно розташована і не перекривається пальцями під час зйомки. Роздільна здатність екрана у 960 x 480 точок забезпечує першокласну якість зображень і відео, а співвідношення сторін 18/9 - максимально зручний перегляд контенту.

ПОВНОЦІННЕ СПІЛКУВАННЯ
ПРИ МІНІМАЛЬНИХ ВИТРАТАХ

Завдяки наявності слотів для двох SIM-карт можна насолоджуватися спілкуванням з абонентами декількох операторів, зберігаючи якість зв'язку і заощаджуючи кошти. GSM стандарт 850/1900 дозволяє насолоджуватись комунікаціями навіть під час подорожей.
Наявність бездротових технологій Wi-Fi і Bluetooth дає можливість передавати і приймати інформацію, не використовуючи трафік мережі.

НЕОБМЕЖЕНІ МОЖЛИВОСТІ

Потужний 4-х ядерний процесор на базі ОС Android 8.1 забезпечує стабільну роботу смартфона.
Вбудована пам'ять обсягом у 8 Гб і можливість використання microSD до 32 Гб дозволяють зберігати необхідні файли на смартфоні, в той час як 1 Гб оперативної пам'яті відмінно проявить себе в режимі багатозадачності.
Вбудований GPS навігатор не дасть заблукати в незнайомих місцях,
а ємнісний акумулятор в 2200 мАг посприяє тривалій роботі.