6354500

Смартфон ERGO Maximum B501 Dual Sim Вlack

  • Дисплей: 5", HD IPS
  • Роздільна здатність: 1280х720
  • Камера: 8 Мп + 5 Мп
  • Акумулятор: 4000 мАгод
Чорний
Тимчасово відсутній

БЕЗДОГАННІСТЬ ТА НАДІЙНІСТЬ В ОДНОМУ ДЕВАЙСІ

Корпус смартфона ERGO Maximum B501 виконаний у класичному фірмовому стилі із приємного на дотик високоякісного пластику, що захищає потужну начинку від механічних ушкоджень та чудово лежить у руці. Задня кришка доповнена вишуканою панеллю із подвійною камерою, яка підкреслює індивідуальність моделі. Дисплей ERGO Maximum B501 виконаний за технологією IPS із роздільною здатністю у 1280x720 точок й вирізняється високою контрастністю, точністю відтінків, відмінною передачею кольорів, та широкими кутами огляду. Більше того, смартфон оснащений потужним залізом – процесором Mediatek MT6580А із відеоядром Mali-400 MP2, що разом із операційною системою Android 7.0 перетворюють девайс на незамінного помічника для роботи та розваг.

ПОГЛЯНЬТЕ НАВКОЛО ПО-НОВОМУ ІЗ ПОДВІЙНОЮ КАМЕРОЮ З ЕФЕКТОМ БОКЕ

Cмартфон ERGO Maximum B501 – кишенькова фотостудія, яка стане справжньою знахідкою для усіх любителів мобільної фотографії. Подвійна камера у 8+5 Мп зі спалахом дозволяє знімати високоякісні портрети, автоматично переводячи акцент на передній план завдяки ефекту боке. Таке ідейне рішення робить фотографію цікавою та максимально деталізованою, а також сприяє поліпшенню якості при зйомці у поганому освітленні чи сутінках. А фронтальна камера у 5 Мп оснащена повноцінним набором налаштувань та фільтрів, завдяки яким кожну фотографію можна відредагувати під свій власний стиль.

ЗАЛИШАЙТЕСЬ НА ЗВ’ЯЗКУ 24/7!

Два повноцінних слоти для SIM-карт, а також єдиний GSM стандарт - 900/1800 МГц стане у нагоді поціновувачам подорожей та довгих душевних розмов із близькими і знайомими. Окремий слот для microSD карти до 32 Гб дозволяє без перешкод розширювати як оперативну пам’ять пристрою, так і його можливості. А з ємнісним акумулятором у 4000 мАг підкорювати час та простір стане ще цікавіше!