6396837

Смартфон ERGO V550 Vision Dual Sim (red/black)

  • Дисплей: 5.5", HD IPS
  • Роздільна здатність: 1280x640
  • Камера: 13 Мп + 5 Мп
  • Акумулятор: 3000 мАгод
Тимчасово відсутній

ВИШУКАНІСТЬ І НАДІЙНИЙ ЗАХИСТ

Смартфон ERGO V550 Vision Dual Sim - елегантний девайс в класичному дизайні, який дозволить спілкуватися з рідними і близькими 24/7, відмінно проводити час, а також захистить ваші персональні дані в один дотик. Завдяки сканеру відбитків пальців ніхто не розблокує телефон без відома власника.

ПОТУЖНА НАЧИНКА - БЕЗДОГАННИЙ ФУНКЦІОНАЛ

Безпомилкову роботу смартфона забезпечує цілий ряд корисних характеристик: 16 ГБ вбудованої пам'яті разом з microSD картою до 64 Гб дозволять зберігати всі необхідні дані на вашому пристрої, а 2 ГБ оперативної пам'яті сприяють швидкому функціонуванню. 4-х ядерний процесор Mediatek MT6739MA забезпечує швидку і безперебійну роботу всіх програм під керівництвом операційної системи Android 8.1.

НЕОБМЕЖЕНІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ СПІЛКУВАННЯ

Два повноцінних роз'єми для SIM-карт гарантують комфортне спілкування з абонентами різних операторів. Широкий GSM стандарт 850/1900 МГц дозволить бути на зв'язку в будь-якій частині світу, у той час, як акумулятор ємністю 3000 мАг забезпечує тривалу роботу смартфона.

ЯСКРАВІСТЬ І РЕАЛІСТИЧНІСТЬ КОЖНОГО ЗНІМКА

Смартфон ERGO V550 Vision Dual Sim оснащений камерою в 13 Мп, завдяки якій знімки виходять чіткими, контрастними і вирізняються натуральною передачею кольору. За допомогою фронтальної камери у 5 Мп можна робити селфі або вести відео переговори без втрати якості зображення. IPS дисплей забезпечує яскраве і реалістичне відображення улюбленого контенту.