6337125

ТВ-тюнер ERGO DVB-T2 2109

  • Тип демодулятора: DVB-T2
  • Вхідний роз'єм: RCA
  • Вихідний роз'єм: HDMI, RCA, S/PDIF
Знято з виробництва

МОДЕЛЬ ERGO DVB-T2 2109 - ВАШ ПЕРСОНАЛЬНИЙ ПРОВІДНИК У СВІТ ЦИФРОВОГО ТЕЛЕМОВЛЕННЯ
Будь-який користувач бажає, щоб до його телевізору було підключено якомога менше зайвих громіздких і складних пристроїв, що обвішані з усіх боків кабелями. Саме тому ідеальним рішенням для сучасної людини є цифровий тюнер, оснащений повним набором необхідних мультимедійних функцій. Саме такою моделлю є ERGO DVB-T2 2109, що забезпечує впевнений прийом відкритого цифрового телесигналу в найбільш популярному стандарті Т2.

СТРИМАНИЙ ДИЗАЙН ПРИ БАГАТІЙ ФУНКЦІОНАЛЬНОСТІ
Стильний чорний металевий корпус моделі ERGO DVB-T2 2109 приховує в собі потужну апаратну начинку, яка забезпечує впевнений прийом цифрового телевізійного сигналу в SD і HD форматах в стандартах DVB-T і T2 в повному діапазоні частот. Антенний вхід і антенний вихід - штекер IEC 169-2, 75 Ом дозволяє користуватися стандартним антенним кабелем і не переживати щодо сумісністі тюнера з будь-яким типом антен. Великий набір вихідних інтерфейсів: HDMI, RCA композитний і компонентний, S / PDIF, РСМ, дозволяє підключати даний тюнер до домашнього кінотеатру або відео ресивера без втрати якості відео і аудіо сигналу.

ДОМАШНІЙ КІНОТЕАТР У МІНІАТЮРНОМУ КОРПУСІ
Дивіться улюблені фільми на своєму домашньому телевізорі з повноцінним багатоканальним звуковим супроводом Dolby Digital завдяки підтримці кодека АС3. Використовуйте в якості носія USB флешку або зовнішній диск з файловою системою FAT16, FAT32 і NTFS. Записуйте улюблені телепрограми за допомогою функції запису відео PVR.