6389152

Праска ERGO DES-2030

  • Потужність: 2200 Вт
  • Автовимкнення: є
  • Особливості: автозмотування кабелю
Тимчасово відсутній

КЛАСИЧНИЙ ФУНКЦІОНАЛ У ПРЕМІАЛЬНОМУ ДИЗАЙНІ

Вишуканий дизайн, комфортне та зрозуміле керування, а також оптимальна вага у поєднанні з потужністю у 2200 Вт – усе це поєднала в собі праска ERGO DES-2030, яка однозначно перевершить усі ваші очікування у боротьбі з м’ятим одягом. Ергономічна конструкція та м'яке покриття ручки перетворять процес прасування в справжнє задоволення.

ЕРГОНОМІКА ПОНАД УСЕ

Особливістю моделі ERGO DES-2030 є функція автозмотування кабелю, що дозволяє за один дотик розпочати чи завершити прасування. Відтепер ви ще й зможете зберігати праску у будь-якому зручному для вас місці, не хвилюючись про заломи та пошкодження кабелю живлення.

З ТУРБОТОЮ ПРО НАЙДЕЛІКАТНІШИЙ ОДЯГ

Модель вирізняється збільшеним коефіцієнтом ковзання, що досягається завдяки керамічному покриттю підошви. Таке технологічне рішення дозволяє легко прасувати тендітні матеріали, не пошкоджуючи при цьому декоративні елементи.

РОЗУМНИЙ ФУНКЦІОНАЛ, ЩО ДБАЄ ПРО КОМФОРТ

Оберіть сухе або парове прасування, регулюйте потужність та подачу пари, поки розбризкувач зволожуватиме тканину, забезпечуючи ефективну роботу праски на мінімальних температурах. Функція «Паровий удар» дозволить забути про складки навіть на щільних матеріалах, а режим вертикального відпарювання за лічені секунди приведе до ладу речі прямо на вішалці. «Крапля-стоп» вбереже тканину від потрапляння зайвих бризок води, а можливість самоочищення та захист від накипу підтримуватимуть у чистоті як підошву, так і ваш одяг.

НА ВАРТІ ВАШОЇ БЕЗПЕКИ

Функція захисту від перегріву дозволяє зберегти якість найделікатніших матеріалів і вберегти пристрій від поломки у зв'язку з постійним впливом високих температур. Світловий індикатор роботи призначений не тільки для того, щоб відстежити нагрів праски ERGO DES-2030 до виставленої температури, але і є відмінним заходом безпеки.