6483564

Зволожувач повітря ERGO HU 2048 D

  • Тип зволож.: ультразвуковий
  • Ємність резервуару: 4.8 л
  • Пл. приміщення: 30 м кв.
Тимчасово відсутній

КОМФОРТ

Зволожувач повітря ERGO HU 2048 D підтримує обраний рівень вологості в приміщенні площею до 30 квадратних метрів. Користувач може змінювати параметри завдяки багатофункціональному сенсорному дисплею. Бак розрахований на 4,8 літрів води, що є запорукою тривалої роботи зволожувача без дозаправки - до 19 годин безперервної роботи за максимальної продуктивності. Прилад оснащений електронними гігрометром та дозволяє візуально контролювати відносну вологість повітря в приміщенні.

ГІГРОСТАТ

Завдяки вбудованому гігростату, прилад може підтримувати в приміщенні встановлену вами відносну вологість повітря в діапазоні від 45% до 90%: якщо бажана (встановлена) вологість менше за поточну, зволожувач буде перебувати в «сплячому» режимі, якщо встановлена вологість вище за поточну, зволожувач почне роботу і буде працювати до досягнення встановленої вами вологості.

3 РІВНІ ПАРОУТВОРЕННЯ

Забезпечують широкий діапазон інтенсивності зволоження повітря в приміщенні.

АВТОМАТИЧНЕ ВІДКЛЮЧЕННЯ І ТАЙМЕР

Модель HU 2048 D має таймер, завдяки якому користувач може запрограмувати автоматичне відключення зволожувача після 8 годин. Також, прилад самостійно деактивується за відсутності в баку води.

ФІЛЬТР ДЛЯ ПОМ'ЯКШЕННЯ ВОДИ

Прилад обладнаний керамічним фільтром, який значно подовжує термін служби пристрою.