Бренд ERGO й далі розширює цьогорічну лінійку своїх бездротових гарнітур та починає продаж моделі ERGO BS-510 Twins Nano.

Новинка ERGO BS-510 Twins Nano – це повністю бездротові TWS-навушники з вбудованими мікрофонами, тож ця модель відмінно підходить як для прослуховування музики, так і для телефонних розмов. Вакуумна внутрішньоканальна конструкція гарантує надійне та зручне утримання у вухах, а також позбавляє користувача зайвих шумів із навколишнього середовища завдяки пасивному шумозаглушенню.

Чисте й насичене звучання забезпечують динамічні випромінювачі з діаметром мембрани 6 мм. Гарнітура відтворює аудіо файли в повному частотному діапазоні від 20 до 20000 Гц та здатна працювати як в стерео, так і в моно режимах, тобто кожний навушник можна використовувати окремо.

За зручне й просте керування відповідають мініатюрні сенсорні панелі на бічній поверхні кожного навушника, за допомогою яких можна приймати й відхиляти дзвінки, а також керувати треками й гучністю музики.

Малі, але потужні літій-полімерні батареї в кожному навушнику та в зарядному кейсі гарантують тривалий час автономної роботи: до 4 годин від одного заряджання та до 12 годин з використанням кейса. Водночас для повного заряджання гарнітури потрібно лише півтори години часу.